MENTORI

Upoznajte mentore ovogodišnjeg programa

ha

Hermes Arriaga Sierra

Business Model Canvas

Hermes je poduzetnik i poslovni dizajner s urođenim talentom za vođenje projekata i iskustvom u savjetovanju vezanom za poslovni razvoj mnogobrojnih inicijativa u nekoliko različitih sektora. Radio je s više od 20 različitih organizacija poput malih i srednjih poduzeća, nevladinih organizacija i vladinih tijela. 2011. godine je suosnova Impact Hub Zagreb čiji je i danas voditelj.

jg

Jakob Gajšek

Fundraising

Jakob je aktivan u startup zajednici od 2015. godine, kada je suosnovao startup akcelerator ABC gdje je bio zadužen za daljnje prikupljanje financijskih sredstava za portfelj akceleratora. U 2018. godini preuzeo je mjesto izvršnog direktora Ljubljanskog sveučilišnog inkubatora, gdje je fokusiran na stvaranje nove generacije startupa koji nastaju iz istraživanja.

mt

Mateja Terek

PR

Mateja se više od deset godina bavi komunikacijskim savjetovanjem i odnosima s javnošću. Tijekom svoje karijere savjetovala je niz organizacija i kompanija, pri čemu se posebno bavila razvojem komunikacijskih strategija i kreativnih koncepata te upravljanjem rizicima. Predavačica je u sklopu Akademije poslovnih vještina te je mentor u području PR-a i komunikacija u Akceleratoru za društvene poduzetnike.

tp

Tomislav Pancirov

Digital Communication

Tomislav je konzultant za digitalne komunikacije i brending, radio je s najvećim klijentima u regiji i iza sebe ima bogato predavačko iskustvo. Piše za više portala te vodi svoj YouTube kanal i blog. Nakon niza pozicija u marketinškim agencijama i korporacijama se osamostalio te zadnje četiri godine vodi svoj biznis za komunikacijsko savjetovanje.

Matija_S

Matija Srbić

Pitch & Storytelling

Matija je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva među 5% najboljih u svojoj generaciji. Na zadnjoj godini studija je pokrenuo startup Noomly kojeg je vodio tri godine. Sa startupom je sudjelovao na različitim natjecanjima i osvojio mnoga priznanja, uključujući finale Microsoftovog Imagine Cupa u Seattleu te financijsku potporu HAMAG BICRO-a kroz program PoC7.

mv

Mihovil Vargović

UX/UI Design

Mihovil je diplomirao na Studiju dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Profesionalno se bavi dizajnom digitalnih proizvoda. Radio je kao UX dizajner u agencijama za razvoj digitalnih proizvoda, bio dio product tima u Saas kompanijama te startupu. Trenutno radi kao stalni UX konzultant za kompaniju iz Europe te sudjeluje na projektima različitih domena preko svojeg ureda Baselinebasic.

Savjetujte timove u SPOCK-u

Ako svojim znanjima i vještinama možete podržati, usmjeriti i savjetovati timove, ispunite obrazac na ovoj stranici.

Mentorice i mentori su na raspolaganju timovima te prema potrebi dogovaraju susrete kada i kako najbolje odgovara i njima i timovima.

MAIL

SPOCK@

TWITTER

@SPOCK_FER

FACEBOOK

@SPOCK.FER

YOUTUBE

SPOCK @FER