TIMOVI

PETA GENERACIJA

fecalicious_square

Fecalicious

Fecalicious je mobilna aplikacija koja koristeći AI pomaže ljudima s probavnim tegobama, s ciljem podizanja kvalitete života. Koristeći algoritme prepoznavanja slike, Fecalicious nakon analize stolice savjetuje korisnika kako izbjeći probavne tegobe. Također, aplikacija na diskretan i svima razumljiv način nudi konkretnu pomoć savjetom i uputama što i kako činiti, kako bi se slične tegobe kasnije rjeđe javljale ili izbjegle.

GGO3_square

GoGreenOzonator

Primjena GG ozonatora inovativna je tehnologija primjene ozona u poljoprivredi. Koristi se za suzbijanje štetnih organizama u zatvorenim prostorima. Proizvođačima omogućuje učinkovitu zaštitu kultura uz minimalni trošak primjene. Nema rezidua pesticida, karence i rizika za zdravlje ljudi, životinja i onečišćenja okoliša. U odnosu na pesticide, ozon predstavlja koristan alat u održivoj, integriranoj i ekološkoj proizvodnji hrane. Jeste li vi spremni koračati novom erom sigurne proizvodnje hrane?

GNP square

Green Energy Pal

Green Energy Pal je proizvod namijenjen malom i srednjem poduzetništvu u svrhu smanjenja energetskih troškova i emisija stakleničkih plinova. Holistički pristup problemu uključuje sklopovlje za precizno mjerenje potrošnje struje te aplikaciju za upravljanje pojedinim uređajima.
Kratkoročno gledano proizvod generira strategiju za postizanje financijskih ušteda optimalnim upravljanjem uređaja, dok dugoročno pruža preporuke za daljnja ulaganja u zelenu infrastrukturu, uključujući i informacije o povratu investicije te o predviđenim ekonomskim benefitima korisnika. Štedimo vaš novčanik i naš planet!

SUN_square

Secure Underground Navigation

Kroz brojne projekte tijekom studiranja, članovi našeg tima dobili su first-hand iskustvo na temelju kojeg se razvila ideja. Mi želimo povećati sigurnost i efikasnost spasioca tijekom nesreća u podzemnim prostorijama. Secure Underground Navigation je sustav koji će digitalizirati trenutne zastarjele metode navigacije i dijeljenje informacija u stvarnom vremenu tijekom akcija spašavanja. Naš cilj je osigurati da u najtežim situacijama i zaposlenici i spasioci uvijek dođu živi do površine.

daretogogreener_(1)

Tondu

Tondu je kao Tinder za održivi razvoj. Cilj nam je potaknuti suradnju malih i velikih tvrtki te tako potaknuti održivi razvoj u skladu sa smjernicama zelenog plana. Velike tvrtke često troše puno vremena i novaca na pronalazak inovacija, dok se malim tvrtkama, zbog velike konkurencije, teško probiti na tržište. Tondu je platforma koja će im pomoći naći najbolja zelena rješenja. Kako vi pronalazite održiva rješenja?

neolight_square2

Neolight

Sustav za upravljanje hotelima temeljen na chatbotu tj. digitalnom asistentu koji kroz interakciju s gostima olakšava izgradnju osobnosti gosta, povećava kvalitetu usluge te podiže poslovanje i marketing na sljedeću razinu što rezultira boljim recenzijama i većem broju dolazaka.

ČETVRTA GENERACIJA

crop_shepherd

Crop Shepherd

Razvijamo vrlo kompaktnog autonomnog robota kojeg će OPG-ovi koristiti za uništavanje korova bez uporabe herbicida. To će omogućiti ekološku proizvodnju kultura na većim površinama pošto je danas poljoprivrednicima teško naći radnu snagu za mehaničko uklanjanje korova. Naš robot „P.A.S.T.I.R.“ pomoću računalnog vida raspoznaje korov od biljke i uništava ga laserom.

polldog2

PollDog

Glavni razlog neuspjelog poslovnog pothvata je nepostojanje tržišne potražnje. PollDog je web i mobilna platforma koja poduzetnicima nudi brzi i fleksibilan način spoznaje i kontinuiranog praćenja tržišne potražnje za svojim proizvodima. Sa širokim poticajnim sustavom u mogućnosti smo prikupiti veći i reprezentativniji panel. Kombinacijom mobilne aplikacije i kraćeg vremena ispunjavanja anketa smanjujemo pristranost panelista prilikom rješavanja što izrazito povećava kvalitetu prikupljenih podataka. Želimo uz pomoć naših alata pridonijeti rastu i razvoju svih poduzetnika.

PotentialBCI_logo

POTENTIAL

Tehnologija kojom mislima upravljamo uređajima i aplikacijama (eng. Brain-Computer Interface) pruža novi i intuitivniji način korištenja uređaja u našoj svakodnevici. BCI oblikuje način na koji ljudi rade ono što vole, bilo da je to kreativno stvaranje, učenje ili igra, te ih unaprjeđuje i čini jednostavnijima. Potential BCI je jedinstvena platforma za razvoj i širenje ove tehnologije. Pruža tutorijale za razvojne inženjere, korisne alate za istraživače i razne aplikacije za korisnike koji žele olakšati svoj život i posvetiti se stvarima koje vole kao nikada do sada.

st_logo

Smart Traffic

Nagledali smo se gužvi u gradu gdje se kolona pomiče 50 metara svakih 5 minuta, a trenutna infrastruktura ni metode ne omogućuju inteligentnije usmjeravanje prometa kroz grad. Počevši od algoritama upravljanja semaforima temeljenim na umjetnoj inteligenciji, Smart Traffic razvija rješenja koja će povećati protok prometa i omogućiti nam da više vremena provodimo radeći stvari koje volimo.

swirris

SWIRRIS

SWIRRIS je prijenosni uređaj („blackbox“) namijenjen poljoprivrednicima, u koji ubace grumen tla, a nazad dobiju jasne smjernice za gnojenje i postizanje boljeg uroda ovisno o kulturi koja se sije. Kemijskom analizom otopine svježeg uzorka tla rezultati se dobiju na licu mjesta.

Uply

Uply

Uply je mobilna aplikacija za anonimno, sigurno, lako i brzo prebacivanje podataka s jednog uređaja na drugi. Zamijenite upisivanje korisničkih podataka skeniranjem QR koda vašim pametnim telefonom.

TREĆA GENERACIJA

Prostec-logo2

Prostec

Sustav koji objedinjuje elektroničke markice za označavanje životinja, elektronički uređaj za njihovu identifikaciju, te cloud servis sa web aplikacijom za obradu i skladištenje podataka.

Reducate-logo

Reducate

Sveobuhvatna platforma za učenje koja nadopunjuje uobičajenu nastavu na fakultetu, rješava postojeće probleme i uvodi inovativne ideje u području poučavanja temeljene na umjetnoj inteligenciji.

Smart MMR2

Smart MMR

Smart city platforma za mjerenje, nadgledanje i izvješćivanje u obliku mreže senzora na razini grada i popratnog softvera za prikupljanje i obradu podataka zasnovano na umjetnoj inteligenciji.

DRUGA GENERACIJA

morpheus zone

morpheus zone

Sustav za izradu i organizaciju natjecanja u programiranju. Cilj natjecanja je napisati strategiju koja će se boriti protiv ostalih strategija u virtualnoj areni. Svrha je omogućiti poduzećima direktan uvid u programerske vještine i način razmišljanja natjecatelja te im olakšati employer branding.

Melanoma Check

Melanoma Check

Osobama koje žele trenutnu provjeru madeža Melanoma Check temeljem jedne slike madeža procjenjuje vjerojatnost njegove zloćudnosti i preporučuje odlazak doktoru u svrhu prevencije raka kože.

PicUp
PicUp je usluga koja korisnicima preko jednostavne mobilne ili web aplikacije nudi olakšano razvijanje fotografija i mogućnost dostave na kućnu adresu.
Sumirra

Sumirra

Sumirra je osobni financijski asistent za studente koji prati prihod preko studentskog ugovora i pazi na porezne pragove.

PRVA GENERACIJA

Angler

Angler

Mobilna aplikacija za pomoć u rješavanju geometrijskih zadataka na jednostavan i intuitivan način – potrebno je samo kameru mobilnog telefona usmjeriti prema geometrijskom liku iz zadatka.

GuitarFriend

GuitarFriend

Uređaj koji omogućuje sviranje gitare korištenjem samo jedne ruke, kompatibilan sa svim standardnim akustičnim i klasičnim gitarama.

Noomly

Noomly

Noomly senzori javljaju roditeljima kada njihovo dijete pokuša izaći iz doma ili kada se krene kretati prema manje sigurnim zonama kao što su kuhinja, balkon ili bazen.

SAN

SAN

Nadzor raznovrsnih okolinskih uvjeta kroz mrežu senzora koja se lako može integrirati u postojeći nadzorni sustav korisnika.

MAIL

SPOCK@

TWITTER

@SPOCK_FER

FACEBOOK

@SPOCK.FER

YOUTUBE

SPOCK @FER