TIMOVI

ČETVRTA GENERACIJA

agriculture

Adopt Your Farm

Adopt Your Farm je web sustav za povezivanje onih koji nemaju nasljednika za svoje poljoprivredno gospodarstvo s onima koji žele imati poljoprivredno gospodarstvo, njegovati i očuvati selo te graditi svjetliju budućnost. Projekt uključuje pretragu detaljno opisanih poljoprivrednih gospodarstava, komunikaciju i kooperaciju svih uključenih strana, stručnu podršku, evaluaciju i personalizirane programe prilagodbe.

PASTIR

P.A.S.T.I.R. korova

Razvijamo vrlo kompaktnog autonomnog robota kojeg će OPG-ovi koristiti za uništavanje korova bez uporabe herbicida. To će omogućiti ekološku proizvodnju kultura na većim površinama pošto je danas poljoprivrednicima teško naći radnu snagu za mehaničko uklanjanje korova. Naš robot „P.A.S.T.I.R. korova“ pomoću računalnog vida raspoznaje korov od biljke i uništava ga laserom.

placexpress

PlacExpress

Želite jesti organsku hranu, ali jednostavno nemate vremena posjetiti tržnicu? Uz Placexpress potrebno je svega nekoliko klikova kako bi na vlastitu adresu osigurali isporuku posebno odabranih, vrhunskih organskih proizvoda. Proizvodi dolaze od hrvatskih uzgajivača organske hrane koji povećavaju izvoz koristeći našu uslugu. Cilj nam je pružiti jednostavan put do organske hrane te povećati konzumiranje domaćih proizvoda.

polldog2

PollDog

Glavni razlog neuspjelog poslovnog pothvata je nedostatak kvalitetnih informacija o tržištu. Naš cilj je omogućiti svakom poduzetniku izvor tih informacija preko naše platforme. Platforma će klijentima omogućiti da pomoću metode anketiranja dobe odgovore od ciljanog tržišta. Kvalitetu tih odgovora garantiramo verifikacijom panelista, novčanom kompenzacijom i provjerom konzistentnosti danih odgovora. Ovim rješenjem poduzetnicima nudimo brz i prikladan način unaprjeđenja njihovog poslovnog odlučivanja.

brainhack-1

POTENTIAL

POTENTIAL je personalizirani gejming trening sustav baziran na BCI (sučelju mozga i računala, eng. Brain Computer Interface) tehnologiji. Analiziramo reakcije i emocije igrača tijekom igranja dobivene iz aktivnosti mozga i mišića u stvarnom vremenu. Pomažemo im identificirati izazove i odrediti problematična područja, skraćujući put od rekreativnih do profesionalnih igrača.

SEAtonomous

SEAtonomus

SEAtonomus je razvojno-istraživački tim mladih inženjera koji se bavi razvojem poluautonomnog plovila malih dimenzija za prihranu ribe u sportskom ribolovu. Tehnički usavršeno i jednostavno za korištenje, SEAtonomus plovilo će ribolovcima omogućiti izbacivanje hrane na precizno zadanim geografskim pozicijama te razvlačenje udica na isto mjesto. Plovilo samo obavlja zadatak hranjenja na jednoj ili više zadanih lokacija, nakon čega se vraća vlasniku.

Smart traffic

Smart Traffic

Nagledali smo se gužvi u gradu gdje se kolona pomiče 50 metara svakih 5 minuta, a trenutna infrastruktura ni metode ne omogućuju inteligentnije usmjeravanje prometa kroz grad. Počevši od algoritama upravljanja semaforima temeljenim na umjetnoj inteligenciji, Smart Traffic razvija rješenja koja će povećati protok prometa i omogućiti nam da više vremena provodimo radeći stvari koje volimo.

agriculture

SWIRRIS

SWIRRIS je prijenosni uređaj („blackbox“) namijenjen poljoprivrednicima, u koji ubace grumen tla, a nazad dobiju jasne smjernice za gnojenje i postizanje boljeg uroda ovisno o kulturi koja se sije. Kemijskom analizom otopine svježeg uzorka tla rezultati se dobiju na licu mjesta.

Uply

Uply

Uply je mobilna aplikacija za anonimno, sigurno, lako i brzo prebacivanje podataka s jednog uređaja na drugi. Zamijenite upisivanjem korisničkih podataka skeniranjem QR koda vašim pametnim telefonom.

TREĆA GENERACIJA

Prostec-logo2

Prostec

Sustav koji objedinjuje elektroničke markice za označavanje životinja, elektronički uređaj za njihovu identifikaciju, te cloud servis sa web aplikacijom za obradu i skladištenje podataka.

Reducate-logo

Reducate

Sveobuhvatna platforma za učenje koja nadopunjuje uobičajenu nastavu na fakultetu, rješava postojeće probleme i uvodi inovativne ideje u području poučavanja temeljene na umjetnoj inteligenciji.

Smart MMR2

Smart MMR

Smart city platforma za mjerenje, nadgledanje i izvješćivanje u obliku mreže senzora na razini grada i popratnog softvera za prikupljanje i obradu podataka zasnovano na umjetnoj inteligenciji.

DRUGA GENERACIJA

morpheus zone

morpheus zone

Sustav za izradu i organizaciju natjecanja u programiranju. Cilj natjecanja je napisati strategiju koja će se boriti protiv ostalih strategija u virtualnoj areni. Svrha je omogućiti poduzećima direktan uvid u programerske vještine i način razmišljanja natjecatelja te im olakšati employer branding.

Melanoma Check

Melanoma Check

Osobama koje žele trenutnu provjeru madeža Melanoma Check temeljem jedne slike madeža procjenjuje vjerojatnost njegove zloćudnosti i preporučuje odlazak doktoru u svrhu prevencije raka kože.

PicUp
PicUp je usluga koja korisnicima preko jednostavne mobilne ili web aplikacije nudi olakšano razvijanje fotografija i mogućnost dostave na kućnu adresu.
Sumirra

Sumirra

Sumirra je osobni financijski asistent za studente koji prati prihod preko studentskog ugovora i pazi na porezne pragove.

PRVA GENERACIJA

Angler

Angler

Mobilna aplikacija za pomoć u rješavanju geometrijskih zadataka na jednostavan i intuitivan način – potrebno je samo kameru mobilnog telefona usmjeriti prema geometrijskom liku iz zadatka.

GuitarFriend

GuitarFriend

Uređaj koji omogućuje sviranje gitare korištenjem samo jedne ruke, kompatibilan sa svim standardnim akustičnim i klasičnim gitarama.

Noomly

Noomly

Noomly senzori javljaju roditeljima kada njihovo dijete pokuša izaći iz doma ili kada se krene kretati prema manje sigurnim zonama kao što su kuhinja, balkon ili bazen.

SAN

SAN

Nadzor raznovrsnih okolinskih uvjeta kroz mrežu senzora koja se lako može integrirati u postojeći nadzorni sustav korisnika.

MAIL

SPOCK@

TWITTER

@SPOCK_FER

FACEBOOK

@SPOCK.FER

YOUTUBE

SPOCK @FER